3900 Kč
se strouhaným vejcem, šalotkou, crème fraiche, pažitkou a pečenými toasty
5500 Kč
se strouhaným vejcem, šalotkou, crème fraiche, pažitkou a pečenými toasty
550 Kč
s koriandrem, limetkovým dresinkem, melounem Cantaloupe, guacamole pěnou a černým kaviárem Ossetra
790 Kč
s mango kaviárem v pikantní thajské kokosové polévce
550 Kč
se zauzenými kachními prsy, vanilkovým rizotem a meruňkovým glazé
500 Kč
s marinovanými artyčoky, sušenými tomaty, sýrem Ricotta a česnekovo-tomatovým olejem
550 Kč
s kachnímy prsy, malinovým curd, meringue z lesních plodů a domácí brioškou
350 Kč
se smetanovými bramborami, čerstvými houbami a smaženým vejcem 63 °C
420 Kč
s créme fraiche a kroketou z račích ocásků
700 Kč
podávané v máslovém glazé s pažitkou a pečenou kořenovou zeleninou
990 Kč
podávaný s mátovou čočkou a mrkvovým pyré, přelitý sosem z jeruzalémských artyčoků
1450 Kč
na celerovém pyré s císařskými lusky, krevetovým chipsem a humřím bisquem
950 Kč
v italské slanině Pancetta s tapenádou z černých oliv, kukuřičným pyré a sosem z pečených kůží
950 Kč
na kaštanovém pyré s pečenou dýní, jeřabinami a sosem Grand Veneur
1450 Kč
s Foie Gras Rougié, na jemném bramborovém pyré s lanýži z Piemontu a sosem Sauternes
3 chodové menu 1700 Kč / 2100 Kč*
4 chodové menu 2100 Kč / 2500 Kč*
*Premium menu s kanadským humrem nebo argentinským steakem
s koriandrem, limetkovým dresinkem, melounem Cantaloupe, guacamole pěnou a černým kaviárem Ossetra
Taittinger Brut Resérve – Champagne/Francie
s mango kaviárem v pikantní thajské kokosové polévce
Pinot Blanc - pozdní sběr, Vinařství Reisten, Mikulovsko/Česká republika 2018
s kachnímy prsy, malinovým curd, meringue z lesních plodů a domácí brioškou
Pálava – výběr z hroznů, ŠSVP, Velkopavlovicko/Česká republika 2018
s křupavou oplatkou
podávaný s mátovou čočkou a mrkvovým pyré, přelitý sosem z jeruzalémských artyčoků
Velká Bílá Slípka - zemské víno, František Mádl, Velkopavlovicko/Česká republika 2015
na kaštanovém pyré s pečenou dýní, jeřabinami a sosem Grand Veneur
Granc Cuvée André, barrique - pozdní sběr, ŠSVP, Velkopavlovicko/Česká republika 2017
pistáciovým krémem a višňovým sorbetem
Grant Burge 10 let - Barossa, Krondorf/Austrálie
čokoládová s rozmarýnovým, rafaelo, món cheri želé a pomerančová makronka
Richard Dlisle XO - Cogna/Francie
Degustační menu s kávou a minerální vodou - 2900 Kč
Vinné párování - 1600 Kč
240 Kč
dle denní nabídky
330 Kč
s mučenkovým želé, glazírovanými jedlými kaštany, krémem Leche dulce a kaštanovou zmrzlinou
330 Kč
s Amarettem, pistáciovým krémem a višňovým sorbetem
330 Kč
v krému Sabayon a marinovanými fíky
se zauzenými kachními prsy, dýňovým krémem a oplatkou z tykvových semínek
En Passant Blanc IGP Pays D´Oc 2018 Domaine Gayda, Languedoc
s žabím stehýnkem a Aioli oplatkou
na celerovém pyré a s koňakovým sosem
Chateau Clou du Pin Premium 2013 Cru Exeptionel, Bordeaux Superieur
s kávovou zmrzlinou a Grand Marnier makronkou
Gewurztraminer Sélection 2018 A.O.C. , Cave du Roi Dagobert, Alsace
Copyright © www.terasauzlatestudne.cz | Vytvořilo Liff Studio.