4200 Kč
se strouhaným vejcem, šalotkou, crème fraiche, pažitkou a pečenými toasty
5200 Kč
400 Kč
s kozím sýrem Buche Affinee, mrkvovým pyré a polo sušenými tomaty
550 Kč
s koriandrem, limetkovým dresinkem, melounem Cantaloupe, guacamole pěnou a černým kaviárem Ossetra
650 Kč
s fenyklovým salátkem a Ossetra kaviárem
900 Kč
na mango želé s avokádovou pěnou, pomerančovými segmenty a kaviárem z granátového jablka
500 Kč
plněný ricottou s divokými kapary, sušenými sicilskými tomaty a skleněným vaječným žloutkem
se zauzenými kachními prsy, čokoládovým curd, černorybízovým gelem a makronkou
350 Kč
s čerstvým hráškem, restovanými smrži a křupavou oplatkou
420 Kč
s variací čerstvých ryb a mořských plodů podávaná s omáčkou Aioli
700 Kč
podávané s chřestem, mladými artyčoky a variací zeleninových pyré
750 Kč
se zeleným chřestem a smrží sypané sýrem Grana Padano
1050 Kč
na ragú z černého kořene, karotky a fava fazolek s pommes bouchon a sosem Beurre Blanc
1100 Kč
podávaný na petrželovém pyré se smrži, mladým hráškem a rybím jus
1950 Kč
s grilovanou chobotnicí na celerovém pyré, pak choi, krevetovým chipsem a humřím bisquem
950 Kč
podávaný s houbovými tortellini, chřestem a sosem a la créme
s konfitovanou čekankou na pomerančích, chřestem, celerovým pyré a Grand Marnier sosem
s artyčoky a majonézou z brzlíku přelité tymiánovým glazé
1500 Kč
s Foie Gras Rougié, na jemném bramborovém pyré s černými lanýži a sosem Sauternes
Výše uvedené ceny nezahrnují 10% staff service charge
a gravlax ze pstruha lososovitého
Castelnau Brut Resérve - Champagne/Francie
Bourgogne Chardonnay - AOC, Domaine Gueguen, Bourgogne/Francie 2020
Pálava – pozdní sběr, ŠSVP, Velkopavlovicko/Česká republika 2020
s křupavou oplatkou
podávaný na petrželovém pyré se smrží, mladým hráškem a rybím jus
Veltlínské zelené „Grand Veltín Dolina“ - magnum, Piálek&Jäger, Znojemsko/Česká Republika 2018
Roc de Lussac - Lussac, St. Emilion/Francie 2016
s gelem z červených pomerančů, limetkový curd a estragonová zmrzlina
Sauvignon “U Hájků” – pozdní sběr, Vinařství Lahofer, Znojemsko/Česká republika 2016
šampaňské želé s jahodovým kaviárem, Pavlova s krémem z lesních plodů, manogovo-datlová s kešu, čokoládová s kardamomem
Armagnac Casteréde “XO-20 let” – Francie
Degustační menu s kávou a minerální vodou - 3200 Kč
Vinné párování - 1800 Kč
390 Kč
s fíkovým chutney a ovocným chlebem
250 Kč
dle denní nabídky
s tvarohovo-medovým krémem, Williamine likér želé a zmrzlinou z vlašských ořechů
s Cointreau krémem a medovo-zázvorovou zmrzlinou
s mátovým krémem, kakaovými boby a malinovým sorbetem
330 Kč
pro 2 osoby
créme fraîche a toasty
vejce, slanina, párky
pošírované vejce, losos/slanina/šunka a holandská omáčka
vaječná omeleta plněná kozím sýrem, houby
sýr, šunka, žampióny, rajčata
křen, hořčice a chléb
créme fraiche a omáčka ze sezónního ovoce
šlehačka a omáčka ze sezónního ovoce
se sezónním ovocem
990,- CZK / přibližně 41 €
cena zahrnuje neomezenou konzumaci jídel, bufetu, teplých a studených nápojů včetně Prosecco.
Nutná rezervace!
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.