Galerie

Terasa

Otevírací doba : 12 - 23:00

Terasa je otevřena od 1.4 – 31. 10., v tomto období jsou hosté usazováni primárně sem. Prostor je krytý a vyhřívaný.

Kapacita terasy činí až 60 míst při usazení hostů u stolů uspořádaných podélně tak, že si každý může užívat výhledu (např. pět stolů po 12 osobách), 38 míst při usazení u jednoho stolu, kdy polovina hostů sedí k výhledu zády. Kapacita se může lišit podle aktuálního nařízení vlády.

Restaurace & Interiér

Otevírací doba : 12 – 23 obědy a večeře
Restaurace s výhledem je otevřena celoročně, v termínu od 25. 5. – 31. 10. slouží především pro skupiny.

Kapacita restaurace činí až 40 míst při usazení hostů u stolů uspořádaných podélně tak, že si každý může užívat výhledu (např. čtyři stoly po 10 osobách), 36 míst při usazení u jednoho stolu, kdy polovina hostů sedí k výhledu zády.

Bar a barová terasa

Otevírací doba : 12 - 23 hodin.
Barová terasa je otevřena od 25. 5. do 31. 10, v zimních měsících funguje bar pouze ve vnitřních prostorách - kapacita činí 8 míst.

Privátní Salonky

Jídlo

Šéfkuchař Pavel Sapík a jeho tým vytvářejí ve své kuchyni téměř alchymistická díla. Říká se, že fotografie vydá za tisíc slov, a proto si prohlédněte galerii jídel, která naleznete v nabídce naší restaurace.

Hotel

Restaurace Terasa U Zlaté studně je součástí butikového hotelu U Zlaté studně situovaného přímo pod hradbami Pražského hradu.

Privátní Altán

Exkluzivní prostor privátního Altánu - na objednávku a rezervaci !

Tento web používá soubory cookie. Kliknutím na „Souhlasím” přijmete ukládání těchto souborů na Vašem zařízení. Více informací zde.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost.

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně.
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat.
Profilující (marketingové)
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat