+420 257 533 322 Fax: +420 257 535 044 restaurant@goldenwell.cz

Tripadvisor  |  Grand Restaurant

CZ EN

Info

Šéfkuchař Pavel SapíkŠéfkuchař Pavel Sapík a jeho tým vytvářejí ve své kuchyni téměř alchymistická díla. Pavel se narodil v roce 1975 do rodiny talentovaných kuchařů s mnohaletou tradicí. Podle dobových záznamů se rod Pavla Sapíka pocházející z jižní Moravy zabývá "hostinskými a řeznickými službami" již od 17. století. Vaření bylo jeho dětství, kuchyně byla - a stále je - jeho hřištěm. Své umění zdokonaloval na různých zahraničních stážích v Rakousku, Francii, Itálii, Indii, Singapuru, Honkongu a Německu. V sezoně 2001/2002 získal ocenění Kuchař roku a byl také klíčovým členem národního kulinářského týmu, který pravidelně vozí medaile ze soutěží. Ve své sbírce má bronzové, stříbrné i zlaté medaile. Jeho největším úspěchem je zlatá medalie z kuchařské olympiády v Singapuru. Pracovní zkušenosti v Česku získal v předních pražských restauracích, jako jsou například Circle Line, Flambeé nebo Alcron. V restauraci Terasa U Zlaté studně pracuje již více než 10 let.