+420 257 533 322 Fax: +420 257 535 044 restaurant@goldenwell.cz

Tripadvisor  |  Grand Restaurant

CZ EN

Vánoční degustační menu

Trio z tuňáka

tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví a wasabi, špíz v teriyaki sosu


Champagne de Castelnau Blanc de Blancs 2004 – Champagne/Francie

Glazovaní zahradní šneci
na petrželovém pyré s bramborovou slámou a restovanými kachními játry Foie Gras s černorybízovým kaviárem
Rulandské šedé - pozdní sběr, Šlechtitelská stanice Velké Pavlovice - Česká Republika 2015
Kapří velouté
s rybí kroketou a zeleninovým julienne
Chardonnay "Hermes" - pozdní sběr, Vinařství Gala - Česká Republika 2015
Kanadský humr
s grilovanou chobotnicí na mořské řase Salicorne, popcornu a mladé karotce přelitý kukuřičnou pěnou
Sauvignon blanc "Sexenberg" - pozdní sběr, Piálek&Jäger - Znojmo/Česká Republika 2015
Duo z křepelky
na pyré ze skladkých brambor s domácími máslovými noky a keňskými fazolkami přelité lanýžovým sosem
Pinot Noir "Ben´s Reserve" - pozdní sběr, Springer&Stapleton - Česká Republika 2015
Sýrové variace
s marinovanými ořechy a kandovaným ovocem
Pinot Noir "Ben´s Reserve" - pozdní sběr, Springer&Stapleton - Česká Republika 2015
Čokoládový ganache
s domácím mangovo-mučenkovým sorbetem a makronkou ze slaného karamelu
André - ledové víno, Šlechtitelská stanice Velké Pavlovice - Česká Republika 2013
Variace domácích pralinek a petits fours
čokoládová s levandulí, malinový mille-feuille, toffiffee želé a rozmarýnová makronka
Club Cigar XO Grand Champagne - Cognac/Francie

Degustační menu zarhnuje minerální vodu a teplé nápoje. V průběhu večera 24. a 25. 12. podáváme pouze výše uvedené degustační menu. V době obědů a 26. 12. je k dispozici toto degustační menu a také klasická a la carte nabídka.

Ceník
Vánoční degustační menu bez selekce vín 2 900 Kč
Vánoční degustační menu se selekcí vín 4 500 Kč

Pavel Sapík
Executive Chef

Další menu

Kompletní rezervační informace