+420 257 533 322 Fax: +420 257 535 044 restaurant@goldenwell.cz

Tripadvisor  |  Grand Restaurant

CZ EN

Valentýnské menu

Mousse z kozího sýra Buche Affinee
na dýňovém konfitu a curd s pastou z tykvových semínek
Forget Brimont Rosé 1er Cru Brut – Champagne/Francie
Ceviche z mušlí sv. Jakuba
v citrusovém dresinku s čerstvými jahodami, marinovanou okurkou a černým kaviárem Ossetra

Ryzlik Rýnský - pozdní sběr, Vinařství Gurdau - Mikulovsko/Česká republika 2015

Terina z kachních jater  Foie Gras
s uzenými kachními prsy, marinovanými liškami a curd z lesní směsi
Hibernal - výběr z bobulí, František Mádl - Velkopavlovicko/Česká Republika 2009
Albufera cappuccino
s lanýžovou oplatkou
Kanadský humr
podávaný s mladým špenátem, šafránovým rizotem a humřím bisquem
Pinot Noir Rosé - kabinet, Vinařství Trávníček-Kořínek - Znojemsko/Česká Republika 2016
Velšské jehněčí kotletky v bylinkové krustě
podávané na pyré ze sladkých brambor a císařskými lusky, přelité tymiánovým glazé
Rulandské modré "barrique" - výběr z hroznů, Vinice Hnánice - Znojemsko/Česká Republika 2016
Čokoládový ganache
s čajovým srdcem earl grey, růžovými lístky a mučenkovým sorbetem

Sauvignon blanc - výběr z hroznů, Vinařství Lahofer - Znojemsko/Česká Republika 2015

Variace domácích pralinek a petits fours
čokoládová s pomeranči, profiterole, višňové želé a makronka z citrónového tymiánu
Bas-Armagnac "XO-12 let", Veuve Lafontan - Francie

Dne 14. 2. v době večeří podáváme pouze toto degustační menu, které rovněž zahrnuje minerální vody a teplé nápoje.
Degustační menu s vínem 4 500 Kč
Degustační menu bez vína 2 900 Kč

Pavel Sapík
Executive Chef

Další menu

Kompletní rezervační informace