+420 257 533 322 Fax: +420 257 535 044 restaurant@goldenwell.cz

Tripadvisor  |  Grand Restaurant

CZ EN

Silvestrovská gala večeře

Ceviche z mušlí Sv. Jakuba
s černým kaviárem Ossetra, fíkovým curd a zeleným chřestem
Taittinger Brut Millésimé 2009 – Champagne/Francie
Terina z kachních jater Foie Gras
se zauzenými kachními prsy, curd z červené řepy a černorybízovou makronkou s lanýži
Blanc de Lynch-Bages - AOC, Lynch-Bages – Bordeaux, Pauillac/Francie 2014
Karamelizovaný telecí brzlík
s langustýnkou a mladou karotkou dušenou se zázvorem v pomerančovém juice
Sauternes - AOC, Baron Philippe de Rothschild – Bordeaux/Francie 2010
Kaštanový krém
s kukuřičnou oplatkou
Grilovaný mořský ďas
v italské slanině Pancetta podávaný na petrželovém pyré se smrži, mladým hráškem a sosem a la créme
Batár - Biodynamic Viticulture, Agricola Querciabella - Toscana/Itálie 2011
Variace královského holouběte z Anjou
na pyré z keňských fazolí s karamelizovanou čekankou, lesními hříbky a jeřabinami přelité sosem Grand Marnier
Barolo - Cordero di Montezemolo - Piemonte/Itálie 2013
Limetkový sorbet s chipsem Lingotu zalitý šampaňským Taittinger Prelude

Pavlova
s černorybízovým "curd" zdobený čerstvými lesními plody a bazalkovým sorbetem
Sauvignn blanc - výběr z hroznů, Vinařství Lahofer - Znojmo/Česká Republika 2013

Selekce francouzských a italských sýrů
Amarone della Valpolicella - DOC, Zenato - Veneto/Itálie 2011

Variace domácích pralinek a petits fours
pistáciovo-čokoládová, řez red velvet, bezinkové žele s černým rybízem a makronka z krvavého pomeranče
Armagnac Castaréde 1978 - Francie

Neomezená konzumace nápoje na uvítanou s fingerfood, půlnoční snack otevřený do 01.00, neomezená konzumace vysoce kvalitních tuzemských a mezinárodních vín, šampaňské Taittinger Resérve Brut, piva, nealko nápojů a minerální vody do 02.00. Dárek pro každého hosta. Cena zahrnuje daň a staff service charge ve výši 7%.

DJ k vašim službám po celý večer.

Cena
Silvestrovský gala večer 15 900 Kč

 

Pavel Sapík
Executive Chef

Další menu

Kompletní rezervační informace