+420 257 533 322 Fax: +420 257 535 044 restaurant@goldenwell.cz

Tripadvisor  |  Grand Restaurant

CZ EN

Obědové menu

Předkrmy
Jarní zahradní salát
se sladkokyselým dresinkem a domácím fenyklovým chlebem

Hovězí carpaccio
s marinovanými artyčoky, trhaným salátem v parmezánovém košíčku a s česnekovo tomatovým olejem

Špenátový krém
s raviolou del Plin plněnou kozím sýrem a uzeným skotstkým lososem na tomatovém concassé

Hlavní chody
Parmezánové rizoto s medvědím česnekem
mladým králíkem a kořenovou zeleninou

Na pánvi pečený pstruh
podávaný na petrželovém pyré a sosem Vierge

Tradiční hovězí po burgundsku
s kořenovou zeleninou a jemným bramborovým pyré přelité glazé z červeného vína

Dezerty
Variace domácích sorbetů

Čerstvý domácí koláč
dle denní nabídky

Variace Créme Brulée
se sezónním ovocem

2 chodové menu 790 Kč
3 chodové menu 990 Kč


 

Pavel Sapík
Executive Chef

Další menu

Kompletní rezervační informace