+420 257 533 322 Fax: +420 257 535 044 restaurant@goldenwell.cz

Tripadvisor  |  Grand Restaurant

CZ EN

Obědové menu

Předkrmy
Caprese salát
s čerstvou bazalkou a avokádovou pěnou

Hovězí carpaccio
s marinovanými artyčoky, trhaným salátem v parmezánovém košíčku a s česnekovo tomatovým olejem

Jemný fenyklovo-šafránový krém
se selekcí čerstvých ryb

Hlavní chody
Parmezánové rizoto
se zeleným a bílým chřestem podávané s mladým králíkem

Na pánvi pečený skotský losos Label Rouge
s císařskými lusky a tomaty přelitý špenátovým Beurre Blanc

Tradiční hovězí po burgundsku
s kořenovou zeleninou a jemným bramborovým pyré s glazé z červeného vína

Dezerty
Variace domácích sorbetů

Čerstvý domácí koláč
dle denní nabídky

Créme Caramel
se sezónním ovocem

2 chodové menu 790 Kč
3 chodové menu 990 Kč


 

Pavel Sapík
Executive Chef

Další menu

Kompletní rezervační informace