+420 257 533 322 Fax: +420 257 535 044 restaurant@goldenwell.cz

Tripadvisor  |  Grand Restaurant

CZ EN

Degustační menu

Kedlubnové carpaccio s pěnou z kozího sýra Buche Affinne
podávané s jarní zeleninou a limetkovo okurkovým želé ochuceným olivovým olejem Lakudia

Varnier Fannier L´Esprit de Craie blanc de blanc extra brut – Champagne/Francie

Ceviche z mušle sv. Jakuba
v citrusovém dresinku s čerstvými jahodami, chřestem a černým kaviárem Ossetra

Ryzlink Rýnský - pozdní sběr, Vinařství Gurdau - Mikulovsko/Česká Republika 2015

Terina z kachních jater Foie Gras
se zauzenými kachními prsy, jahodovým curd a černorybízovou makronkou s lanýži
Pálava - výběr z hroznů/stará réva - ŠSVP - Velkopavlovicko/Česká Republika 2015
Chřestové cappuccino 

s křupavou platkou

Kanadská humr
s grilovanou chobotnicí na mořské řase Salicorne, popcornu a mladé karotce přelitý kukuřičnou pěnou
Sauvignon blanc - pozdní sběr, Piálek&Jäger - Znojemsko/Česká Republika 2015
Kachní prso
na jemném celorvém pyré se zeleným chřestem, baby patisony a sosem Grand Marnier
Rulandské modré - výběr s hroznů/barrique, Vinice Hnánice - Znojemsko/Česká Republika 2015
Epoisse mousse s marinovamým ořechem a meruňkovými perličkami
Pavlova
s černorybízovým "curd" zdobený čerstvými lesními plody a bazalkovým sorbetem
Sauvignon blanc - výběr z hroznů, Vinařství Lahofer - Česká Republika 2015
Variace domácích pralinek
pistáciovo-čokoládová, red velvet mille-feuille, bezinkové želé s černým rybízem a makronka z krvavého pomeranče 
Leopold Gourmel Premiers Saveurs 6 carats - Cognac/Francie
Degustační menu s vínem, kávou a minerální vodou Badoit/Fromin 4 200 Kč
Degustační menu bez vína s kávou a minerální vodou Badoit/Fromin 2 600 Kč


Pavel Sapík
Executive Chef

Další menu

Kompletní rezervační informace