+420 257 533 322 Fax: +420 257 535 044 restaurant@goldenwell.cz

Tripadvisor  |  Grand Restaurant

CZ EN

Degustační menu

Kedlubnové carpaccio s pěnou ze sýra Ricotta
podávané s jarní zeleninou a limetkovo-okurkovým želé ochuceným olivovým olejem Lakudia

Taittinger Resérve Brut – Champagne/Francie

Marinovaný kanadský humr
s mango kaviárem v pikantní thajské kokosové polévce

Rulandské bílé - pozdní sběr, Piálek&Jäger - Znojemsko/Česká Republika 2013

Terina z kachních jater Foie Gras
se zauzenými kachními prsy, marinovanými liškami a curd z lesní směsi
Hibernal - výběr z bobulí, František Mádl - Česká Republika 2009
Česká krémová polévka Kulajda

s bramborovým chipsem

Na másle pečený mořský vlk
s fenyklem, tomaty, řapíkatým celerem, pastou Rouille a brambory La Ratte v sosu a lá Bouillabaisse
Pinot Noir Rosé - kabinet, Vinařství Trávníček-Kořínek - Znojemsko/Česká Republika 2016
Telecí plátky
na batátovém pyré s lesními houbami a telecím konfitem na cuketovo-bramborovém placičce s majoránkovým glazé
Merlot "Bergurs" - pozdní sběr, Vinařství Gala - Mikulovsko/Česká Republika 2015
"Sponge cake"
z černého sezamu a bílé čokolády s mascarpone pěnou, marinovaným zeleným chřestem a tvarohovou zmrzlinou z kozíího mléka
Nivole Moscato Asti - DOCG, Michele Chiarlo - Piemonte/Itálie
Variace domácích pralinek
čokoládová s pomeranči, profiterole, višňové želé a makronka z citrónového tymiánu 
Tesseron Lot N°90 XO Ovation - Cognac/Francie
Degustační menu s vínem, kávou a minerální vodou Badoit/Krondorf/Fromin 4 200 Kč
Degustační menu bez vína s kávou a minerální vodou Badoit/Krondorf/Fromin 2 600 Kč


Pavel Sapík
Executive Chef

Další menu

Kompletní rezervační informace