+420 257 533 322 Fax: +420 257 535 044 restaurant@goldenwell.cz

Tripadvisor  |  Grand Restaurant

CZ EN

Degustační menu

Variace z kozího sýra Buche Affinne

na jedlé hlíně s čerstvou zeleninou a okurkovým želé


Perrier Jouët Grand Brut – Champagne/Francie

Trio z Tuňáka
tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví a wasabi, špíz v teriyaki sosu

Veltlínské zelené - pozdní sběr, Piálek&Jäger – Znojemská podoblast/Česká Republika 2013

Terina z kachních jater Foie Gras
se zauzenými kachními prsy a jablečným želé na "curd" z dýně a červené řepy
Hibernal - výběr z bobulí, František Mádl – Velkopavlovická podoblast/Česká Republika 2009
Hráškové cappuccino 

s jarní oplatkou

Grilovaný mořský ďas
zabalený v italské slanině Pancetta podávaný na petrželovém pyré se smrži, mladým hráškem a sosem a la créme
Chardonnay "Hermes" - pozdní sběr, Vinařství Gala – Mikulovská podoblast/Česká Republika 2015
Variace královského holouběte z "Anjou"
s mladým hráškem, artyčoky a tomaty přelité koňakovo-čokoládovým sosem
Pinot Noir - výběr z hroznů, Lubomír Glos - Slovácká podoblast/Česká Republika 2013
Domácí estragonový sorbet s madagaskarským pepřem
Pavlova
s černorybízovým "curd" zdobený čerstvými lesními plody a bazalkovým sorbetem
Sauvignon blanc - výběr z hroznů, Vinařství Lahofer - Česká Republika 2015
Variace domácích pralinek
nugátová s čokoládou, red velvet mille-feuille, bezinkové želé s černým rybízem a kokosová makronka
Armagnac Castaréde "XO-20 let" - Francie
Degustační menu s vínem, kávou a minerální vodou Badoit/Fromin 4 200 Kč
Degustační menu bez vína s kávou a minerální vodou Badoit/Fromin 2 600 Kč


Pavel Sapík
Executive Chef

Další menu

Kompletní rezervační informace