+420 257 533 322 Fax: +420 257 535 044 restaurant@goldenwell.cz

Tripadvisor  |  Grand Restaurant

CZ EN

A la carte menu

Předkrmy

Sibiřský černý kaviár Ossetra Royal (50 g)
se strouhaným vejcem, šalotkou, creme fraiche, pažitkou a pečenými toasty

3 900 Kč
Římské listy
podávané s tradičním Caesar dresinkem, grilovanými krevetami, restovanou slaninou a česnekovými krutóny zdobený parmazánovými hoblinami
420 Kč
Variace z kozího sýra Buche Affinne
na jedlé hlíně s čerstvou zeleninou a okurkovým želé
380 Kč
Marinovaný kanadský humr
se zeleným salátkem ve Wonton košíčku s avokádovou pěnou v mango polévce
750 Kč
Trio z tuňáka
tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví, wasabi a špíz v teriyaki sosu
420 Kč
Grilované mušle svatého Jakuba
na pyré ze sladkých brambor a plátky černých lanýžů z Piemonte
490 Kč
Tartar z mléčného telecího
s ančovičkami, divokými kapary a sušenými sicilskými tomaty zdobené konfitovanou šalotkou
420 Kč
Tradiční Pražská šunka
na jemným křenovým mousse a plátky červené řepy
380 Kč
Terina z kachních jater Foie Gras
se zauzenými kachními prsy a jablečným želé na "curd" z dýně a červené řepy
490 Kč
Polévky
Tom Yam Kung
asijská pikanntí polévka s krevetami a kuřecím masem
390 Kč
Jemný hráškový krém
s čerstvým hráškem, restovanou slaninou a šalotkou ve wonton košíčku
290 Kč
Hlavní chody
Vegetariánské
Šafránové rizoto Carnaroli

se smrži, černým kořenem a hráškovými lusky sypané sýrem Grana Padano

650 Kč
Ryby
Grilovaný mořský ďas
zabalený v italské slanině Pancetta podávaný na petrželovém pyré se smrži, mladým hráškem a sosem a la créme
990 Kč

Na másle pečený mořský vlk
podávaný s bramborami La Ratte, tomatovým concassé a baby patisonem přelitý špenátovou pěnou

950 Kč

Kanadský humr 
na sépiovém rizotu podávaný s pak choi, divokou brokolicí a espumou z humřího bisque

1350 Kč
Maso
Kachní prsa
na pyré z červené řepy s pečenou dýní a restovaným květákem přelitá sosem Bordelaise
900 Kč
Variace královského holouběte z "Anjou"
s mladým hráškem, artyčoky a tomaty přelité koňakovo-čokoládovým sosem
950 Kč
Pečený daňčí hřbet
podávaný na domácích bramborových nocích s karamelizovanými broskvemi, lesními plody, hlívou ústřičnou a sosem Grand Veneur
950 Kč
Signaturní jídlo naší restaurace
Royal Steak z argentinského plemene Angus
servírovaný s foie gras Rougié, černým kořenem, baby zeleninou na jemném bramborovém pyré s lanýži z Piemontu
a omáčkou ze Sauternes od Barona Philippe de Rothschild
1 350 Kč

 

 

Pavel Sapík
Executive Chef

Další menu

Kompletní rezervační informace