+420 257 533 322 Fax: +420 257 535 044 restaurant@goldenwell.cz

Tripadvisor  |  Grand Restaurant

CZ EN

A la carte menu

Předkrmy

Sibiřský černý kaviár Ossetra Royal (50 g)
se strouhaným vejcem, šalotkou, créme fraiche, pažitkou a pečenými toasty

3 900 Kč
Kedlubnové carpaccio s pěnou ze sýra Ricotta
podávané s jarní zeleninou a limetkovo-okurkovým želé ochuceným olivovým olejem Lakudia
380 Kč
Salát Nicoise
s plátky žlutoploutvého Ahi tuňáka, černými olivami, vařeným vejcem a restovanými brambory La Ratte
420 Kč
Marinovaný kanadský humr
s mango kaviárem v pikantní thajské kokosové polévce
750 Kč
Ceviche z mušlí sv. Jakuba
na marinované okurce s broskvovým curd a černým kaviárem Ossetra
490 Kč
Trio z tuňáka
tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví, wasabi a špíz v teriyaki sosu
420 Kč
Tartar z mléčného telecího
plněný kozím sýrem Buche Affinée s divokými kapary, sušenými sicilskými tomaty a skleněným vaječným žloutkem
420 Kč
Tradiční Pražská šunka
na jemným křenovým mousse a plátky červené řepy
380 Kč
Terina z kachních jater Foie Gras
se zauzenými kachními prsy, marinovanými liškami a curd z lesní směsi
490 Kč
Polévky
Tom Yam Kung
asijská pikantí polévka s krevetami a kuřecím masem
390 Kč
Česká krémová polévka Kulajda
se smetanovými bramborami, čerstvými houbami a vejcem 63°C
290 Kč
Hlavní chody
Vegetariánské
Hříbkové rizoto Carnaroli

s čerstvými lesními houbami a strouhaným sýrem Grana Padano

650 Kč
Ryby
Grilovaný Halibut
na zadělávané kapustě s anglickou slaninou, čerstvými hříbky a houbovým jus
990 Kč

Na másle pečený mořský vlk
s fenyklem, tomaty, řapíkatým celerem, pastou Rouille a brambory La Ratte v sosu a lá Bouillabaisse

950 Kč

Kanadský humr
s grilovanou chobotnicí na mořské řase Salicorne, popcornu a mladé karotce přelitý kukuřičnou pěnou

1350 Kč
Maso
Kachní prsa
s karamelizovanými švestkami, zelenými fazolkami a máslovými noky přelité sosem z červeného zelí
900 Kč
Telecí plátky
na batátovém pyré s lesními houbami a telecím konfitem na cuketovo-bramborové placičce s majoránkovým glazé
950 Kč
Kotletky z jablečného selátka
s konfitovaným bůčkem na pyré z jeruzalemských artyčoků s fermentovaným česnekem a jablečným glazé
900 Kč
Signaturní jídlo naší restaurace
Royal Steak z argentinského plemene Angus
servírovaný s foie gras Rougié, chřestem, baby zeleninou na jemném bramborovém pyré s lanýži z Piemontu
a omáčkou ze Sauternes od Barona Philippe de Rothschild
1 350 Kč

 

 

Pavel Sapík
Executive Chef

Další menu

Kompletní rezervační informace