+420 257 533 322 Fax: +420 257 535 044 restaurant@goldenwell.cz

Tripadvisor  |  Grand Restaurant

CZ EN

A la carte menu

Předkrmy

Sibiřský černý kaviár Ossetra Royal (50 g)
se strouhaným vejcem, šalotkou, creme fraiche, pažitkou a pečenými toasty

3 900 Kč
Zeleninový salát ze sezónních surovin
se smaženým rybím chipsem a dresinkem ze zakysané smetany
420 Kč
Kedlubnové carpaccio s pěnou z kozího sýra Buche Affinne
podávané s jarní zeleninou a limetkovo okurkovým želé ochuceným olivovovým olejem Lakudia
380 Kč
Marinovaný kanadský humr
se zeleným salátkem ve Wonton košíčku s avokádovou pěnou v mango polévce
750 Kč
Ceviche z mušlí sv. Jakuba
v citrusovém dresinku s čerstvými jahodami, chřestem a černým kaviárem Ossetra
490 Kč
Trio z tuňáka
tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví, wasabi a špíz v teriyaki sosu
420 Kč
Tartar z mléčného telecího
plněný sýrem Ricotta s divokými kapary a sušenými sicislkými tomaty
420 Kč
Tradiční Pražská šunka
na jemným křenovým mousse a plátky červené řepy
380 Kč
Terina z kachních jater Foie Gras
se zauzenými kachními prsy, jahodvým curd a černorybízovou makronkou a lanýži
490 Kč
Polévky
Tom Yam Kung
asijská pikanntí polévka s krevetami a kuřecím masem
390 Kč
Jemný chřestový krém
s oplatkou, fava fazolemi, čerstvým chřestem, hráškovými výhonky créme fraiche
290 Kč
Hlavní chody
Vegetariánské
Šafránové rizoto Carnaroli

se smrži, zeleným a bílým chřestem sypané sýrem Grana Padano

650 Kč
Ryby
Grilovaný mořský ďas
zabalený v italské slanině Pancetta podávaný na petrželovém pyré se smrži, mladým hráškem a sosem a la créme
990 Kč

Na másle pečený mořský vlk
s fenyklem, tomaty, řapíkatým celerem, pastou Rouille a brambory La Ratte v sosu a lá Bouillabaisse

950 Kč

Kanadský humr
s grilovanou chobotnicí na mořské řase Salicorne, popcornu a mladé karotce přelitý kukuřičnou pěnou

1350 Kč
Maso
Kachní prsa
na jemném celerovém pyré se zeleným chřestem, baby patisony a sosem Grand Marnier
900 Kč
Variace královského holouběte z "Anjou"
s mladým hráškem, artyčoky a tomaty přelité koňakovo-čokoládovým sosem
950 Kč
Koteltky z jablečného selátka
s konftovaným bůčkem na pyré z jeruzalemských artyčoků s fermentovaným česnekem a jablečným glazé
900 Kč
Signaturní jídlo naší restaurace
Royal Steak z argentinského plemene Angus
servírovaný s foie gras Rougié, chřestem, baby zeleninou na jemném bramborovém pyré s lanýži z Piemontu
a omáčkou ze Sauternes od Barona Philippe de Rothschild
1 350 Kč

 

 

Pavel Sapík
Executive Chef

Další menu

Kompletní rezervační informace